Lekker als ontbijt, als lunch of gewoon tussendoor. Eigenlijk smaakt deze heerlijke toren van geroosterd toastbrood altijd.
Voor 1 toren
Ingrediënten 4 sneetjes toastbrood, 125 g aardbeien, 100 g geitenkaas, zwarte peper uit de molen, 1 el honing, 1/2 el rozemarijntopjes of muntblaadjes
Bereiding Verwarm de grill voor op 180 °C circulatielucht. Rooster de sneetjes toastbrood in de toaster goudbruin. Voeg ongeveer een eetlepel melk of slagroom aan de geitenkaas toe en roer dit goed door. Zo kun je de geitenkaas gemakkelijk smeren. Smeer een laagje geitenkaas op het toastbrood. Was de aardbeien, maak ze schoon en snijd ze in dunne schijfjes. Leg deze op de sneetjes geroosterd brood met geitenkaas. Kruid met peper. Sprenkel er wat honing op en bak de belegde sneetjes onder de voorverwarmde grill in ongeveer 2 minuten goudbruin. Haal ze eruit, stapel de belegde toastjes op elkaar. Kruid met verse munt of rozemarijn en dien meteen op.
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit voorjaar gaat TuinSeizoen naar de prachtige steden Porto en Lissabon in Portugal. We beginnen…
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, komt de tijd om de tuin…
Wil jij de taart op de cover van LandIdee 09 2024 namaken? Gebruik dan het…
Tijdens een koude winternacht dwarrelen ze naar beneden en bedekken ze de wereld met een…
Ontdek de charme van de Cotswolds. Deze reis neemt je mee naar het Hart van…
Heb jij genoten van het LandIdee Winterboek? De oplossingen van de puzzels, rebussen en sudoku’s…