Een BBQ zonder heerlijk stukje brood is geen echte barbecue. Maak je barbecue nog feestelijker met dit echte BBQ-brood.
Ingrediënten
Klein rond brood
Olijfolie met rode peperbollen en rozemarijn
Grof zeezout
Verse tuinkruiden (zeker tijm en rozemarijn, oregano en bieslook zijn aangename smaakmakers)
Bereiding BBQ-brood
Snijd het brood in dambordpatroon tot onderaan door.
Snijd de tuinkruiden grof.
Vul het brood ermee, bestrooi met grof zeezout en besprenkel binnenin en bovenop met voldoende olie.
Barbecuetip
Gril indirect op 180° gedurende 15 minuten (tot wanneer het brood binnenin warm is).
Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes,
BBQ-brood naar een recept en idee van Guy Heyninck, BBQ ACADEMY Sint-Niklaas
Bekijk ook: veilig barbecueën
Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
Courgette met Parmezaanse kaas
Dit voorjaar gaat TuinSeizoen naar de prachtige steden Porto en Lissabon in Portugal. We beginnen…
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, komt de tijd om de tuin…
Wil jij de taart op de cover van LandIdee 09 2024 namaken? Gebruik dan het…
Tijdens een koude winternacht dwarrelen ze naar beneden en bedekken ze de wereld met een…
Ontdek de charme van de Cotswolds. Deze reis neemt je mee naar het Hart van…
Heb jij genoten van het LandIdee Winterboek? De oplossingen van de puzzels, rebussen en sudoku’s…