Deze heerlijke frisse salade laat alle gerechten nog lekkerder smaken!

Ingrediënten (4p)
1 bussel groene asperges
1 pakje peultjes
1 pakje groene boontjes
1 krop groene selderij
100 g erwten
1 sjalot
Olijfolie
100 g feta
Geraspte schil van 1 citroen
Verschillende soorten sla en fijngehakte munt
Peper en grof zout

Bereiding frisse salade met lentegroenten en feta
Snijd de groenten naar wens en blancheer elke groente apart beetgaar in kokend gezouten water.
Koel de groenten direct terug in ijskoud water en laat uitlekken.
Pel en snijd de sjalot in dunne ringen.
Meng alle groenten door elkaar in een grote kom, kruid met peper, grof zout en olijfolie.
Verkruimel de feta over de salade en werk af met de geraspte citroenschil, wat blaadjes sla en fijngehakte munt.

Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY

Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
BBQ-brood
Courgette met Parmezaanse kaas
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel