Courgettes zijn gezond, fris en lekker op de barbecue. Vooral wanneer je ze bestrooit met Parmezaanse kaas! Misschien vind je de afbeelding er niet zo aantrekkelijk uitzien, het is toch zeker het proberen waard!
Ingrediënten
1 courgette
fondueolie (grillolie)
Parmezaanse kaas
Bereiding courgette met Parmezaanse kaas
Snijd de courgette in schijfjes van 1 cm dik.
Strijk beide zijden in met grillolie.
Gril de courgette rechtstreeks boven de kolen.
Draai regelmatig om.
Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY
Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
BBQ-brood
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
Een eigen huis met een prachtige tuin is voor velen een droom. Maar hoe beïnvloedt…
Dit voorjaar gaat TuinSeizoen naar de prachtige steden Porto en Lissabon in Portugal. We beginnen…
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, komt de tijd om de tuin…
Wil jij de taart op de cover van LandIdee 09 2024 namaken? Gebruik dan het…
Tijdens een koude winternacht dwarrelen ze naar beneden en bedekken ze de wereld met een…
Ontdek de charme van de Cotswolds. Deze reis neemt je mee naar het Hart van…