Een stevige stoofpot smaakt naar meer na een gure herfstdag, maar in de praktijk blijkt het niet altijd mee te vallen het vlees goed mals te krijgen.
Mogelijk blus je het vlees na het aanbraden dan af met koud water of koude bouillon. En dat is funest, want het vlees ‘sluit zicht’ waardoor het niet goed vocht meer kan opnemen en dus taai wordt.
Zorg dat de saus of bouillon dezelfde temperatuur heeft als het reeds aangebraden vlees. Of haal het vlees uit de pan, warm het stoofvocht op en voeg het vlees weer toe.
Een eigen huis met een prachtige tuin is voor velen een droom. Maar hoe beïnvloedt…
Dit voorjaar gaat TuinSeizoen naar de prachtige steden Porto en Lissabon in Portugal. We beginnen…
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, komt de tijd om de tuin…
Wil jij de taart op de cover van LandIdee 09 2024 namaken? Gebruik dan het…
Tijdens een koude winternacht dwarrelen ze naar beneden en bedekken ze de wereld met een…
Ontdek de charme van de Cotswolds. Deze reis neemt je mee naar het Hart van…