Een ontzettend lekkere snack of als onderdeel van je avondeten zijn gevulde paprika’s. Erg makkelijk en lekker om zelf te maken.
Ingrediënten
– 4 rode paprika’s
– 400 gram rundergehakt
– 75 gram geraspte kaas
– 2 teentjes knoflook
– 1 ui
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de zaadjes. Snipper de ui en hak de knoflook in fijne stukjes. Verhit wat boter in de pan en voeg de ui en knoflook toe. Na ongeveer een minuut voeg je het gehakt toe. Breng het op smaak met peper en zout.
Vul de paprikahelften met het gehakt, de ui en de knoflook. Leg de paprika’s in een ovenschaal en bestrooi het met kaas. Zet de ovenschaal in het midden van de oven voor ongeveer 30 minuten.
Een eigen huis met een prachtige tuin is voor velen een droom. Maar hoe beïnvloedt…
Dit voorjaar gaat TuinSeizoen naar de prachtige steden Porto en Lissabon in Portugal. We beginnen…
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, komt de tijd om de tuin…
Wil jij de taart op de cover van LandIdee 09 2024 namaken? Gebruik dan het…
Tijdens een koude winternacht dwarrelen ze naar beneden en bedekken ze de wereld met een…
Ontdek de charme van de Cotswolds. Deze reis neemt je mee naar het Hart van…