IJs is heerlijk verfrissend op een warme zomerdag. Vooral dit smakelijke aardbeien-slagroomijs is echt een traktatie! Je maakt het gemakkelijk zelf via onderstaande stappen. Je hoeft er niet eens een ijsmachine voor te hebben!
Tip: Aardbeien-slagroomijs smaakt nog lekkerder met verse aardbeien uit je eigen moestuin. Je kan ze eenvoudig zelf kweken met behulp van deze tips.
Tip: Zelfgemaakt aardbeien-slagroomijs smaakt heerlijk, maar het kristalliseert wel sneller dan professioneel gemaakt ijs. Serveer het daarom zo snel mogelijk.
Ook lekker om zelf te maken:
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…
Een terrasoverkapping is dé perfecte manier om het hele jaar door van je tuin te…
Vogels brengen leven in je tuin. Hun vrolijke gezang en bedrijvigheid maken elke buitenruimte gezelliger.…
View Comments
Goed recept, ik adviseer 2 á 3 blaadjes gelatine toe te voegen.
Dit zorgt ervoor dat het ijs minder snel gaat 'druppelen'.