Vanaf 7 maart 2022 start de Nationale Week Zonder Vlees én Zuivel. Heb jij er een beetje moeite mee om leuke en lekkere recepten te vinden die je deze week kan bereiden? De redactie van LandIdee inspireert je graag.
Aubergine-pizza’s
Dat vegetarisch eten niet saai hoeft te zijn bewijst dit lekkere recept voor aubergine-pizza’s wel. Je maakt gegrilde aubergines nog lekkerder door er een soort pizzaatjes van te maken. Het recept is geschikt voor circa 8 aubergine-pizza’s en staat binnen 30 minuten op tafel.
Frittata met groenten
De frittata is een heerlijk Italiaans gerecht en zit vol met vitamines. Dit recept is geschikt voor 4 personen en staat binnen 25 minuten op tafel. Serveer als lunchgerecht met boerenbrood en wat aangemaakte sla. Ook lekker met wat geraspte kaas erbij.
Frisse salade met lentegroenten en feta
Een salade doet het altijd goed. Maak je salade op smaak met wat citroensap, fijngehakte munt en peper en zout. Dit recept is snel en makkelijk te maken.
Meer inspiratie voor vegetarische gerechten?
Het V’gan Lifestyle Magazine staat boordevol met heerlijke veganistische recepten. Daarnaast vind je in het tijdschrift inspirerende verhalen over gezondheid, tips voor duurzame mode en nog veel meer.
Doe jij ook mee aan de Nationale Week Zonder Vlees? Schrijf je dan in!